Webstorm.ro - anunțuri imobiliare gratuit
meniu anunțuri imobiliare

Termeni și condiții

Obligații cu privire la utilizarea servicilor

Prin utilizarea serviciilor oferite de webstorm.ro declari că ai cel puțin 18 ani impliniți sau ai vârsta la care comunitatea în care trăiești te acceptă ca cetățean adult.

Obligațile siteului

Adăugat anunțul pe site administratorul siteului vă asigură securitatea informaților și de asemenea nu va furniza nici un fel de informație personală sau privind activitatea pe site vreunei terțe părti decât cu acordul dumneavoastră sau la cererea instituților acreditate (Poliție, ș.a.).

Limitarea responsabilității

Pe site nu este acceptat limbajul vulgar, reclamele din altă sursă decât cea a administratorului siteului sau postarea de fotografii cu caracter indecent. Deoarece verificarea utilizatorilor în Internet este dificilă nu ne putem asigura că fiecare anunț corespunde cu realitatea.

Anunțurile de pe site pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Poți citi cea mai recentă versiune a acestor condiții oricând, accesând această pagină.

Generalități

Dacă vreo prevedere din acest capitol "Termeni și condiții" este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si condiții", acestea rămanând în vigoare. Acești "Termeni și condiții" constituie în întregime un acord încheiat între tine și webstorm.ro în privința utilizării webstorm.ro

Anunțuri imobiliare gratuit
Anunțuri imobiliare gratuite
Abonare noutăți și promoții